Visie

Voor ons is personal training verantwoord werken aan de doelen van de klant.

Net als het spreekwoord, zijn er “meerdere wegen” om uw doelen te realiseren. Iedere personal trainer heeft zijn eigen invalshoek en trainingsmethodes, over het algemeen is het zo dat als je iets vaak genoeg herhaalt je ook daadwerkelijk beter wordt. Maar is dit ook één van de effectieve duurzame “wegen” of een weg naar het doel met “omleiding”?

De fitness wereld is een wereld die continu in beweging is en waar de ene hype de andere hype opvolgt. Uiteindelijk gaat men altijd weer terug naar de basis tot er weer een hype overvliegt waar personal trainers en fitnessscholen zich in “mee laten waaien”.

Bij ons waaien we niet met verschillende winden mee, wij gaan in onze personal training uit van de basis. Vanuit de basis werken wij samen zo specifiek mogelijk aan uw doelen om op een verantwoorde manier uw doelen te bereiken.
Deze basis en methode is niet nieuw maar wel het meest effectief, met effectief wordt niet alleen bedoeld hoe snel u uw doel bereikt maar ook op wat voor manier. Duurzaam en zonder blessures, hier komt de samenwerking met de sportfysiotherapie tak van fysiotherapie Mike Soyer bij kijken.

De personal trainer kan door de samenwerking makkelijk en snel overleggen. Als u klachten heeft gehad of op dit moment klachten heeft, kan in overleg met de sportfysiotherapeut uw programma aangepast worden zodat u kunt blijven trainen en uw herstel ondersteunt.

Meer informatie over de personal trainers en de tarieven vindt u hier;