Reviews

Onze klanten aan het woord:

Onno Mulder

Door een ongeval heb ik in mei 2017 een dwarslaesie opgelopen. Na vijf weken in het Westeinde ziekenhuis te hebben gelegen, ben ik overgebracht naar Rijndam revalidatie te Rotterdam. Daarna verder revalideren bij Sophia revalidatie in Den Haag. Na een paar maanden werd de behandeling stopgezet en moest ik op zoek naar een fysiotherapeut. Zodoende ben ik bij Mike Soyer in Voorburg terecht gekomen.

Op 27 februari 2018 ben ik bij fysio Mike Soyer begonnen met fysiotherapie. Eerst een intake gesprek met Gian. Ik wist niet wat ik er van kon verwachten, maar na een paar therapieen werd dat al snel duidelijk. Ze heeft me uit de rolstoel gekregen en leren loslopen. Dat had ik nooit durven hopen.

De eerste stapjes gingen zeer moeizaam, nu een stuk makkelijker!! Gian onwijs bedankt!! Je bent een topper!

Marvin Pieneman

Al ruim 3 jaar ben ik onder behandeling bij fysiopraktijk Mike Soyer i.v.m. mijn MS. Elke week wordt ik weer vriendelijk ontvangen. Ook bij de behandelingen wordt goed naar mijn wensen geluisterd en daarop gehandeld. Ik ga steeds weer opgeladen weg bij de fysio.

ZwangerFit en MamaFit ervaringen

Willemijn Jansen

Omdat ik wilde blijven sporten tijdens mijn zwangerschap, maar wel op een verstandige manier, ben ik bij ZwangerFit uitgekomen. Iedere week een uur sporten onder de deskundige begeleiding van Anouk samen met andere zwangeren. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wil, zodat ik nog tot vlak voor de bevalling heb kunnen meedoen. Ook na mijn bevalling was een tijdje sporten bij ZwangerFit en mooie opstap naar weer ‘gewoon’ sporten. Lekker bewegen met een dikke buik, en het is nog gezellig ook.

Marije

'Ik ging wekelijks naar de sportschool (circuittraining) en deed aan hardlopen. Toen ik zwanger was wilde ik graag gerichtere begeleiding tijdens het sporten om niet over mijn eigen grenzen heen te gaan zodat ik zo lang mogelijk fit en fysiek gezond zou kunnen blijven. Ik heb de ZwangerFit-lessen en de begeleiding van Anouk als zeer prettig ervaren. Ik heb de adviezen ook goed kunnen gebruiken bij mijn andere sport, in mijn werk en tijdens mijn dagelijkse activiteiten. Ik ben ervan overtuigd dat ik, mede hierdoor, vrijwel alles heb kunnen blijven doen wat ik wilde (zowel tijdens als na mijn zwangerschap).'

Laurence Blom (MamaFit)

Echt aan te raden voor alle vrouwen die problemen hebben met de bekkenbodem na de bevalling. De trainingen zijn heel gevarieerd en afgestemd op de eigen behoefte met goede adviezen en steun in het herstel. Anouk, ontzettend bedankt.

Marjan de Ruijter

ZwangerFit was voor mij dé uitkomst om te kunnen blijven sporten tijdens mijn zwangerschap. Intensief sporten was helaas niet meer mogelijk en ik wist niet goed hoe ik wél kon blijven bewegen en fit blijven. Anouk heeft me hierin uitstekend begeleid. Haar deskundigheid en rust gaf mij zekerheid en haar afremmende woorden had ik nodig om mijn grenzen niet te overschrijden. De combinatie met (de mogelijkheid tot) fysiotherapie bij klachten vond ik ook fijn. De hele zwangerschap en ook daarna bij één persoon terecht kunnen voor al je extra behoeften tijdens deze mooie maar ook zware tijd. Ideaal! Hebben jullie je al ingeschreven?

Ria

Ontzettend veel ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen, aangepaste oefeningen etc. Geweldig!

Linda van Heck

Anouk ik wil jou ontzettend bedanken voor de lessen en je kennis die je overbracht en je begrip die je altijd toonde voor alle kommer en kwel die ik als zwangere vrouw ervaarde. Ik zal vrouwen in mijn omgeving zeker tippen over je lessen!!