Hoofdpijn

Hoofdpijn komt veel voor. Twee derde van de Nederlanders heeft wel eens last van hoofdpijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn; migraine, clusterhoofdpijn, aangezichtspijn, spanningshoofdpijn. Hoofdpijn kan soms zo hevig zijn dat normaal functioneren tijdelijk niet mogelijk is. Ook zijn er hoofdpijnen die licht zeurend aanwezig kunnen zijn. Waar hoofdpijn vandaan komt, is bij de meeste mensen lastig aan te geven. Soms heb je hoofdpijn waarbij de aanleiding erg duidelijk is. Daarnaast zijn er vormen van hoofdpijn waarbij het moeilijk te zeggen is waar de hoofdpijn vandaan komt.

Hoofdpijnklachten zijn vaak goed te verhelpen. Hoofdpijn kan het leven in grote mate beïnvloeden. Mensen met hoofdpijn kunnen pijn hebben op verschillende locaties in hun hoofd. De pijn kan vanuit de nek uitstralen naar het hoofd of in het aangezicht. Hoofdpijn kan ook gepaard gaan met andere verschijnselen, zoals misselijkheid met of zonder braakneigingen en overgevoeligheid voor licht en/of geluid.

Afspraak maken

U wilt een afspraak maken bij Fysiotherapie Mike Soyer. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen. Wanneer het formulier in goede orde door ons is ontvangen, nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met u op om een afspraak met u te maken. Voor een goede afhandeling van uw aanvraag, dient u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.