Visie

De erkende positie die fysiotherapie heeft groeit in een samenleving waarin ‘bewegen’ steeds belangrijker wordt. Daarbij voorkomt of vervangt fysiotherapie duurdere zorg. Hierdoor wordt de fysiotherapeut gezien als een medische professional die passende zorg verleent op basis van wetenschappelijk onderbouwde en geborgde kwaliteit. De fysiotherapeut werkt samen met andere zorgverleners. Bij de geleverde zorg zijn beloning en belasting van de fysiotherapeut in evenwicht. (BRON, kngf)

Fysiotherapie Mike Soyer wilt nu en in de toekomst een toonaangevende praktijk zijn, sinds 1987 proberen wij door persoonlijke en professionele aanpak een belangrijke rol te spelen voor de fysiotherapeutische zorg binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Met vallen en opstaan, opleidingen en interne kwaliteitsavonden hebben we binnen Fysiotherapie Mike Soyer onze eigen visie binnen de praktijk die gericht is op het behandelen van de oorzaak en niet zozeer het bestrijden van het gevolg. De samenwerking tussen patiënt en therapeut staat daarin centraal, als twee mensen samenwerken kunnen ze meer bereiken!