Medische fitness

Wij hebben de beschikking over 120 m2 Medische Trainingsruimte. Een cardiocentrum, krachtruimte en ruime oefenzaal. U kunt hier gebruik van maken als je bij ons onder behandeling bent, komt of in ons cliëntenbestand voorkomt. In het centrum kunt u onder deskundige begeleiding werken aan uw herstel na een operatie, sportblessure of een ander gezondheidsprobleem. Dit als ondersteuning van de één op één behandelingen die in de ruime behandelruimtes kunnen plaatsvinden.

In de Medische trainingsruimte is er de mogelijkheid om middels beweegprogramma's, beweeggroepen individueel en/of in een groep te werken aan uw gezondheid. Deze beweegprogramma's en beweeggroepen zijn: Coronaire Hartziekten, Astma, Diabetes, COPD, Artrose, Claudicatio Intermittens, Reuma, Osteoporose, Oncologie (kanker) en Obesitas.

Voor operatieve ingrepen, zoals onder andere een voorste kruisband, knieprothese, heupprothese, kunt u onder kundige begeleiding ons medisch trainingscentrum benutten. Dit moet u vooral zien als ondersteuning van de individuele behandelingen die in onze ruime behandelruimtes plaatsvinden. Eerst op de juiste wijze behandelen daarna eventueel extra trainen in een trainingscentrum. Het Medisch Trainingscentrum is dus heel sterk gekoppeld aan de één op één behandelingen. Deze vullen prima aan en versterken elkaar.

We begeleiden (top) sporters. Van recreatief tot eredivisie voetbal en Olympisch niveau. We hebben veel ervaring met het behandelen van orthopedische sportblessures bij kinderen van alle leeftijden. Op orthopedie gerichte kinderfysiotherapie.

U kunt individueel of in groepsverband gebruik maken van het Medisch Trainingscentrum. Indien u een medische indicatie heeft dan vergoeden de verzekeraars deze kosten. Wij hebben contracten met alle verzekeraars.