De Fysiotherapeut
Fysiotherapie Mike Soyer
sinds 1987
Afspraak maken?
070 386 97 97
info@fysiotherapiemikesoyer.nl
of aan de balie
Parkweg 294 Voorburg
Bel mij
Aangesloten bij:
KNGF, NVMT, CKR, NVFS, NVFL.

Historie

Fysiotherapie Mike Soyer is in 1987 gestart zonder één enkele cliënt. Een naam is nooit bedacht. Het is begonnen als een Fysiotherapie praktijk en er werkte maar één persoon.

De praktijk is inmiddels, voornamelijk op basis van mond tot mond reclame, gegroeid tot een bestand van 13.000 cliënten.

Het ruim 25 jarige traject is langs verschillende locaties tot stand gekomen.

Aan de van Alphenstraat 20 in Voorburg ontstaat, op twee hoog in een kamertje van twee bij drie meter, de praktijk. Een houten bank met loopplanken ernaast waar je op kon staan om handelingen te verrichten. Cliënten pakten zelf filterkoffie uit de aangrenzende keuken van de portiekwoning. Vooral sporters vonden de weg naar die locatie en cliënten van het eerste uur bezoeken ons nog steeds.

Deze startlocatie verhuist in 1989 naar een nog niet veel ruimere locatie op de Parkweg 246 te Voorburg. De allereerste collega, Monique Derks, werd een feit en vandaag de dag werkt zij er - na een afwezigheid van enkele jaren - nog steeds.

In 1992 wordt een tweede locatie noodzakelijk en de praktijk aan de Vinkenborghlaan 4 te Leidschendam was geboren. Voor het eerst had Fysiotherapie Mike Soyer de beschikking over een ruime behandelkamer.

Zes jaar later komen daar twee behandelruimtes bij toen we afscheid namen van de Parkweg 246 en verhuisden naar de Rembrandtlaan 52A. Jan Oomen (in 2017 met pensioen gegaan), Michael Steijn en Joseliene Alkemade zijn het team komen versterken. Ook Michael en Joseliene zijn gelukkig nog steeds bij ons werkzaam.

Er gebeurt vervolgens lange tijd niks (al wordt er natuurlijk wel hard gewerkt en ook hier en daar gerenoveerd en gemoderniseerd). Tot in 2012 en 2013 kort na elkaar de derde en vierde locatie openen.

De derde locatie is in 2012 door het noodlot geboren. Veertig jaar lang was Wim Soyer eigenaar van het kleine, voormalige transformatorhuisje aan de broekslootkade en stichtte hij er eerst een bloemenkiosk en later een koffiehuisje. Na zijn overlijden hebben emoties doen besluiten om het pandje onder architectuur te laten verbouwen tot een prachtige en unieke Fysiotherapie praktijk. Hiervoor won het pandje onlangs een herbestemmingsprijs. Nu is onder andere Jordany Soyer, de kleinzoon van Wim Soyer, er werkzaam.

Het jaar 2013 luidt de terugkeer in van Fysiotherapie Mike Soyer naar de Parkweg. In het pand op nummer 294, waar de heer Heijnen vele jaren een speciaalzaak had en pal tegenover onze locatie aan de Rembrandtlaan, betrekken we een nieuwe droomlocatie met vijf behandelruimtes, spreekkamer en een trainingscentrum van 100 vierkante meter.