De Fysiotherapeut
Fysiotherapie Mike Soyer
sinds 1987
Afspraak maken?
070 386 97 97
info@fysiotherapiemikesoyer.nl
of aan de balie
Parkweg 294 Voorburg
Bel mij
Aangesloten bij:
KNGF, NVMT, CKR, NVFS, NVFL.

Visie

Sinds 1987 is er met vallen en opstaan, dankzij opleidingen en kwaliteitsavonden, binnen onze praktijk een geheel eigen visie ontstaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheidsproblemen zoals die voorkomen binnen een fysiotherapie praktijk een combinatie zijn van mechanische afwijkingen in één of meerdere gewrichten, al dan niet in combinatie met functioneel krachtverlies (of a-functionele krachtstoename), gedrag en leefstijl.

In samenwerking met goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten wordt er gewerkt aan een snel herstel. Op basis van jarenlange ervaring zien wij daarbij geen rol voor hulpmiddelen, anders dan uzelf en een behandelend therapeut. Daarmee bedoelen wij braces, tape (ook medical taping), zolen en alle vormen van inbrengen van naalden. Wij zien dit als een 'gevolg-behandeling' en staan in plaats daarvan een 'oorzaak-behandeling' voor.

Indien nodig verbeteren wij de mechanische afwijking van uw bewegingsapparaat, maar ook wordt u geadviseerd wat te doen en laten. Welke gedetailleerde oefeningen voor u van belang kunnen zijn en hoe u veroorzakend en herstelbelemmerend gedrag kunt voorkomen.

Indien de oorzaak wordt aangepakt verdwijnen de gevolgen.